Avanture

za tebe i tvoju ekipu

počni izlet sa mapom

Istina je da nam svaki izlet u prirodu može biti savršen ako smo unapred spremni za isti. 

 

Zamisli sledeću situaciju: krenuli ste uzbuđeni na vodopad, hajp u vazduhu, super muzika u kolima, svi osmeh na lice. Stigneš na destinaciju a ono prepuno, nemaš gde da parkiraš.

 

Nekako nađete mesto i krenete pešaka (ali nit znaš gde da ideš da vidiš ono WOW mesto za slikanje, nit znaš da je to daleko a da nema vode nekolikoooo km, a još ako su i deca sa vama..). 

Ovo se sve može izbeći mapama. Yzlet je napravio mape da ne morate vi. Dostupne su i online gde god imate internet a možete uzeti i odštampati ih za poneti.

 

Sad ima i nekog ko pomisli: “prava je avantura kad ne znaš gde si pa se snađeš” – kada odete na nekoliko dana to je okej misao, međutim kada odete na vikend želite da što efikasnije provedete dan u prirodi i obiđete sve ono što (nije toliko poznato i lako pronaći online).

 

Trudimo se da zajedno sa svima Vama mape držimo aktuelnim i ažurnim s vremenom. Iz tog razloga nam je feedback vaše avanture uvek više nego dobrodošao.

šume

mape + vodič

dvorci

mape + vodič

jezera

mape + vodič

radimo na novim mapama i avanturama...

reke

mape + vodič

rezervati

mape + vodič

planinarenje

mape + vodič

kampovanje

mape + vodič

vodopadi

mape + vodič

vidikovci

mape + vodič

spomenici prirode

mape + vodič

manastiri

mape + vodič

instagramična mesta

mape + vodič

romantika

mape + vodič

koristi #yzlet na društvenim mrežama

Kreiraj travel iskustvo za pamćenje

Kažu da se dobra travel iskustva pamte do 4 meseca, a ona najbolja prepričavaju unucima. Upravo takva želimo da stvoriš svaki put kada ideš negde na yzlet.

01.

Izaberi avanturu

Više od 2000 avantura i lokacija samo u Srbiji je dovoljno da putujete 5 godina za redom 🙂 Izaberi svoju danas.

02.

Preuzmi mapu

Mape su dizajnirane custom za svaku lokaciju, sadrže sve elemente koji pomažu da izlet bude originalan i lak za navigaciju. 

03.

Uživaj u momentima

Ceo koncept YZLET-a je da uživaš u svojim putovanjima, izletima i avanturama spreman na ono što te tamo čeka (a sva ona pitanja kako, gde, šta obići prvo…? prepusti mapi da te vodi).

Preuzmi (download) besplatne mape

Pravljene su custom za svaku lokaciju